2011 m. gruodžio 26 d., pirmadienis

Auselės su džiovintais grybais

Reikės

Tešlai

400 gr miltų
3 v.š. aliejaus
1 a.š. druskos
vandens (jo reikia šiek tiek, kad gautųsi elastinga tešla)

Įdarui

Poros saujų džiovintų grybų
1 didelio svogūno



Visus produktus sumaišyti ir palikti tešlą pailsėti. Tešla gaunasi elastinga, nekibi, kočiojimui papildomai miltų nebereikia.
Įdarui. Iš anksto užmerkti grybus, naudojau džiovintus baravykus. Pamirkius apvirti, išvirusius perlieti šaltu vandeniu. Atskirai pakepinti susmulkintus svogūnus, grybus sumalti. Sumaišyti.

Tešlą iškočioti, supjaustyti kvadratėliais, geriausiai 4x4 cm, dėti įdaro, užspausti kraštus ir kampus. Virti riebaluose, kol paruduos. Labai skanios, traškios auselės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą